top of page

Over DelCuore

Soms wordt het leven een weg met hindernissen voor je. Je raakt de voeling met jezelf en je omgeving kwijt. Je bent verward en krijgt géén grip meer op de situatie, jouw levens situatie.

Vaak denk je dat je heil ligt in het kennen van de toekomst, zoek je soelaas in meditatie technieken of andere.

Reiki

DelCuore : kaartleggen, medium, zonhoven, reiki, healing, spiritueel, coaching

Kaartleggen

DelCuore, opent de weg naar je hart, je innerlijk levensbron. Je hart staat centraal, het is tegelijk een onuitputtelijk reserve van energie, maar ook het centrum van je voelen en zijn. Intuitief kunnen vertrouwen op wat je hart je ingeeft, je hart voor je laten spreken, geeft de mens terug rust en vrede in zijn bestaan. Het laat ons toe te weerstaan aan stress, onzekerheden, alleen te zijn maar toch niet éénzaam ... We kunnen terug steunen op ons zelf.

Met de nodige hulp gaat DelCuore samen met jou op pad om de weg naar je hart terug vrij te maken, eerst voor jezelf en dan voor de anderen. De energie zal terug vrijkomen en je na het volgen van de volledige cyclus toelaten, terug te stralen als mens ... als jij het toelaat vanuit je hart! Deze straling zal zeker door anderen opgemerkt worden en nieuwe banen openen op je levenspad, emotioneel, creatief, ... scheppend !

Coaching

DelCuore : kaartleggen, medium, Zonhoven, Limburg, reiki, healing, spiritueel, coaching - Over Ons 

Medium

 

Dit gebeurt in verschillende fases :

       - Via hand intuitieve massage de baan openen naar het hart

       - Het op peil brengen van de Chakra’s

       - De Aura zuiveren en bekrachtigen

       - Een healing van je Ziel

 

bottom of page